Diensten geleverd door PeterSwebsites

Hier vindt je een overzicht van diensten waar ik je mee kan helpen

Ontwerpen van je website

Ik regel het technische gedeelte van de website. Ik zorg ervoor dat de basis degelijk en zoekmachinevriendelijk wordt neergezet. Later kun je gemakkelijk zelf aan de slag met de inhoud! Ook beveiliging nemen we direct voor je mee.
Voor ieder budget is een pakket beschikbaar. Ieder pakket heeft een aantal belangrijke basiszaken aan boord.

Hosting van je website

Heb je een hostingpakket voor je website nodig en wil je graag één contactpersoon voor al je websitediensten? Dat kan! Ik bied webhosting aan in samenwerking met een betrouwbare hostingpartij. Zo heb je de voordelen van een persoonlijk aanspreekpunt gecombineerd met de kracht van een ervaren hostingbedrijf.

Onderhoud van je website

Hoe belangrijk is je website? Wat gebeurt er als deze gehackt zou worden? En wat als er tijdens een update iets fout gaat en je site niet meer werkt of alle wijzigingen van de afgelopen periode weg zijn?
Voorkom problemen en geef je zorgen over deze technisch zaken uit handen. Kies wat je wilt uitbesteden en wat je zelf kan en wilt doen. Zo kun jij je concentreren op waar je goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn!

Spamfilter

Spam, daar bent je vast wel bekend mee. Het lijkt soms alsof er geen oplossing tegen bestaat. Gelukkig heeft PeterSwbesites een overeenkomst gesloten met SpamExperts®. Samen hebben we de oplossing gevonden in de vorm van het intelligente spamfilter. Zelflerend en makkelijk te beheren. Als extra optie te bestellen bij je hostingpakket.

logo voor email

Contactgegevens

KvK: 51063972
IBAN: NL84 KNAB 0208 4693 38
Purmerend

  E-mail
  Twitter